RRETH NESH

me eksperiencë në ulluqe
që nga viti1998.


7

Punëtorë me mbi
10 vite eksperiencë

12

Vite eksperiencë
në ulluqe

250+

Banesa private
të kompletuara

50+

Prona komerciale
të kompletuara

Ulluqe shpk është një kompani në pronësi të familjes me mbi 12 vjet përvojë që i shërben komunitetit. Biznesi ynë përpiqet të sigurojë klientëve me cilësi të jashtëzakonshme, përfundimin në kohë të punës, shërbim superior dhe kënaqësi të garantuar. Ne ofrojmë shërbime dhe materiale për ulluqet pa probleme dhe ulluqet e zakonshme të shiut në të dy lokacionet tregtare dhe ato të banimit. Kur prodhojmë, riparojmë ose pastrojmë ulluqet e shiut, ne japim rezultate me cilësi më të lartë.

Stafi ynë përfshin teknikë të kualifikuar të lartë me një përvojë të gjerë në të gjitha shërbimet që ne ofrojmë që gjithmonë kërkojnë të përmbushin kërkesat e klientëve tanë, duke u kujdesur për të gjitha detajet në mënyrë që të sigurojnë rezultate të përsosura. Ndër shërbimet që ne ofrojmë janë:


 • Instalimi i ulluqeve të shiut
 • Shërbimi për riparimin e ulluqeve të shiut
 • Pastrimi i ulluqeve të shiut
 • Aksesorë ulluqesh

Në Ulluqe shpk, si pronarët rezidentë, ashtu edhe ata komercialë kanë opsionin më të mirë në shërbimet e ulluqeve të shiut, ne krenohemi të sigurojmë rezultate mahnitëse dhe materiale të qëndrueshme që do të plotësojnë të gjitha pritjet e tyre në mbrojtje nga dëmtimet e ujit.

parandalo dëmtimet nga uji
me sistemet më të mira
dhe inovative të ulluqeve


parallax background

E FUNDIT


Vilë 2-katësh


Ulluqe shpk ka ofruar shërbime me cilësi të lartë të instalimit, riparimit dhe mirëmbajtjes për qindra familje të kënaqur për më shumë se 13 vite.

Shikoni galerinë me foto fotot në butonin e mëposhtëm për të zbuluar pse ne jemi bërë zgjedhja numër një i klientëve tanë.

 • sefer seferi
  Përfundimi siç premtohet. Punë e shkelqyer. Shumë profesional.
  Sefer Seferi
  Kavajë
 • Punë e shkëlqyeshme e përfunduar nga ekipi  profesional dhe i shpejtë. Ne e kishim tërë shtëpinë tonë të pajisur me ulluqe përfshirë pjergullën në kopshtin e pasmë. Kompanitë e tjera nuk jepnin vlerësim për ulluqet e pjergullave, por kjo kompani e bëri dhe ne jemi shumë të lumtur me gjithçka.
  Mirvjena Lazami
  Tiranë
 • Shumë profesional, të organizuar, kostoja ishte shumë e arsyeshme.
  Flamur Demaci
  Durrës